Dunabogdányi Általános Iskola és
Alapfokú Művészeti Iskola

MENÜ

Londoni út

Iskolánk angoltanára Tóth Zsuzsanna utazást szervez Angliába. A részletes tájékoztatót letölthető formában itt olvashatják. A jelentkezők száma alapján már biztos, hogy a csoport összejön.

 

Időpont: 2012. április 29- május 5.

Utazás: autóbusszal (légkondicionálás, video/ DVD)

Elhelyezés: 4 éj London közeli, tengerparti Holiday Parkban, mobil home-ban

Ellátás: napi 2x hideg élelem, napi 1x meleg ebéd vagy vacsora (buszon: hideg élelem)

 

Vasárnap Indulás pl. Budapestről, illetve a csoportvezető által megjelölt helyszínről. Folyamatos utazás rövid technikai pihenőkkel Ausztria- Németország- Belgium- Franciaország útvonalon, éj az autóbuszon.

 

Hétfő Reggeli órákban kompátkelés Calais- Dover útvonalon. Séta Canterbury városában, majd a hatalmas park közepén épült a tavakkal körül vett Leeds Kastély, melyet a legromantikusabb főúri otthonként tartanak számon. A berendezett termek megtekintése után sétálhatunk a természetben vagy eltévedhetünk az útvesztőben. Este szállások elfoglalása a Holiday Parkban.

 

Kedd Délelőtt Windsorban a kastély meglátogatása, ahol a királynő kedvenc rezidenciáját és annak ma is használatban lévő termeit látogatjuk meg.

Greenwich-ben a National Maritime Museum, Royal Observatory, 0. Hosszúsági fok megtekintése.

 

Szerda A Tower Bridge és Towerben őrzött koronaékszerek megtekintése után a Természettudományi Múzeumba látogatunk, ahol a Földünkkel és annak működésével kapcsolatos interaktív kiállításokon szórakozhatunk, míg azok akik inkább az iparművészet iránt érdeklődnek, a fantasztikus gyűjteménnyel rendelkező V&A Múzeumban barangolhatnak. Majd elsétálunk a  világ leghíresebb áruházához, a Harrod’s-hoz.

 

Csütörtök Délelőtt látogatás a Madame Tussaud’s Panoptikumba, majd a British Museumba, szabadprogram az Oxford Streeten.

 

Péntek Londonban egész napos gyalogos városnézés keretében a kormányzati negyeddel ismerkedünk- Houses of Parliament, Big Ben, Westminster Abbey, St. James’s Park, Buckingham Palace, őrségváltás, Whitehall, Downing Street 10., lovastestőrök laktanyája, Trafalgar Square, National Gallery, London Eye, szabadprogram a Covent Gardenben. Esti órákban hazaindulás, átkelés a csalagúton Folkestone – Calais útvonalon, folyamatos utazás, éj az autóbuszon.

 

Szombat Megérkezés az indulás helyszínére.

Részvételi díj: 78.000 Ft (szállás, busz, átkelési díjak, idegenvezető, ellátás)

+ fakultatív programok díja (aláhúzott helyek)

- ajánlott: (Windsor, London Eye, Madame Tussaud’s):

-gyerekek:£ 40.40 (kb.:13.400Ft)

-felnőttek:£ 58.50 (kb.: 19.300Ft)

További részletekről a szervező tanárnőnél érdeklődhet.

Asztali nézet