Dunabogdányi Általános Iskola és
Alapfokú Művészeti Iskola

MENÜ

Erzsébet élménytábor 2019 ZÁNKA

70 tanuló utazik és 7 pedagógus: Burger Ildikó, Baranyai Emese, István-Fülőp Krisztina, Hímer Anna, Takács Orsolya, Pásztor Anna, Veller Gyöngyi,

A tábor költsége 1.000,-Ft/fő/hét. Az utazás Budapestről különvonattal történik, mely ingyenes.

A zánkai táborról részletesen

A Káli-medence festői környezetében, Tihany és Badacsony között helyezkedik el a Zánkai Erzsébet-tábor. A több mint 100 hektáros komplexum saját balatoni partszakasszal, hatalmas zöldterülettel, sportpályákkal és számos programmal – például sárkányhajózás,kalandpark, koncertek – várja a táborozókat.

A Zánkai Erzsébet-tábor számos felfedezni való élménnyel várja a táborozókat. Az egykori gyermekvárosnak saját főtere, kisboltja és vasútállomása is van. A területen található színekkel és számokkal megkülönböztetett szálláshelyeken 1600-1800 táborozó fér el egy időben. A vakáció időszakában esténként két rendezvénysátorban is zajlanak a programok, míg nap közben a gyerekek egy autóktól elzárt gyalogos sétányon tudják megközelíteni a Balaton-partot.

 


 

Erzsébet élménytábor 2018 FONYÓDLIGET

Az idén az időpont 2018. június 17-22.
61 tanuló utazik és 6 pedagógus: Burger Ildikó, Hímer Anna, Németh Zoltán, Takács Orsolya, Pásztor Anna, Veller Gyöngyi.

A tábor költsége 1.000,-Ft/hét plusz utiköltség

A fonyódligeti táborban résztvevő gyermekek vasárnap érkeznek meg a Balaton partján található táborhelyre, hogy aztán 6 felejthetetlen napot töltsenek el a magyar tenger déli partján.

Az Élménytáborok célja, hogy a gyerekek egy turnus ideje alatt a lehető legtöbb élménnyel gazdagodjanak és minél több kikapcsolódási lehetőséggel találkozzanak.

A fonyódligeti táborhelyen ez garantált: a közvetlenül a Balaton partján másfél kilométer hosszan húzódó komplexumban minden feltétel adott az aktív pihenéshez: a táborhelyen 5 sportpálya (foci, kosár, kézilabda, tenisz), egy vízikalandpark, valamint sárkányhajózási lehetőség is van.

A rendezvénysátorban, valamint a közösségi terekben napközben kézműves foglalkozások, vetélkedők, esténként pedig koncertek és kulturális programok biztosítják a gyermekek tartalmas kikapcsolódását.

Az Élménytáborokba érkező, évente több mint 25 000 táborozót a sport és az egészséges életmód, a környezettudatosság, a hagyományőrzés és a kézművesség, az önismeret és a közösségépítés témájához kapcsolódó színes programkínálat, sok-sok felfedezésre váró élmény, biztonság és napi ötszöri étkezés várja.

Forrás: http://erzsebettaborok.hu/camp-types/elmenytabor/

 

ERDÉLYI NYARALÁS - IVO augusztus 19-25

34 gyerek két pedagógus - Burger Ildikó, Tárnok Erna

Május 29-ig lehetett jelentkezni a Madarasi Hargita lábánál fekvő „Ivói Erzsébet-tábor” ötnapos, négyéjszakás vakációs turnusaira.

Az erdélyi kikapcsolódás Magyarország legnagyobb táboroztatási programjának keretében valósul meg, amelynek szervezését az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány végzi. A minimum 29, maximum 145 fős gyermekcsoportok számára hétfőtől péntekig az ivói táboron belül és azon kívül is minden helyi program ingyenes, továbbá a napi ötszöri étkezés, valamint a vonattal történő oda- és a visszautazás költsége is biztosított.

A Madarasi Hargita lábánál fekvő „Ivói Erzsébet-táborba” a magyarországi székhelyű köznevelési és gyermekvédelmi intézmények jelentkezhetnek.

Az ivói Erzsébet-táborozás esetén egy nap az oda- és egy nap a hazautazás ideje, így összesen hét napos távollétet jelent a határon túli vakáció. Az indulásnak és a hazaérkezésnek is a budapesti Keleti pályaudvar a helyszíne, az utazás során 1-1 éjszakát a vonaton, hálókocsiban töltenek a gyermekek és az őket kísérő pedagógusok. Az utazás is ingyenes a gyerekek részére.

Az erdélyi táborozás mindössze 1000 Ft-os költséget jelent az érintett családok számára, amelynek befizetését a pályázó szervezet vagy egyéb intézmény is átvállalhatja. Az összeg magában foglalja a teljes ellátást, továbbá a környékbeli kirándulások útiköltségét és a különféle belépők árát is.

Az utazás ingyenes, és minden tábori eszköz és program térítésmentesen vehető igénybe. Valamennyi Erzsébet-táborban kiemelten fontos a biztonság: az Ivói Erzsébet-táborban orvosi rendelő működik, valamint az Erzsébet Alapítvány állandó orvosi ügyelettel gondoskodik a gyermekek testi és lelki épségéről.

Forrás: http://erzsebettaborok.hu/erdelyi-nyaralas/

Asztali nézet